AMP-Yhtiöt


Vårt löfte, din sinnesro.

AMP är en serviceentreprenör som specialiserat sig på renoveringskonstruktion. Vi kan genomföra alla aspekter av konstruktionen med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och i tid.

Kontakt

Vi lovar


Våra referenser


Levi’s

Ritazza

Espresso House

Colmec

Glitter

Privat bostad Helsingfors

Lindex

Intersport

Starbucks

Luhta

Faunatar

A-Insinöörit

Veikkaus

Våra tjänster


Workshop

Inget utrymme för överraskningar! För våra kedjekunder är workshoppen det bästa sättet att hitta den skarpaste gemensamma proceduren för snabb, smidig och ekologisk projektgenomförning.

Läs mer

Planering

Alla framgångsrika projek grundar sig på bra planering.

Läs mer

Projektledning

Högkvalitativ projektledning bygger alltid på erfarenhet och expertis och i bästa fall sparar det betydligt tid, ansträngning och framför allt kundens pengar.

Läs mer

Konstruktion

Kvalitativa byggtjänster behöver kvalificerade arbetare. Vi har hållit fast i vår grupp som byggts upp genom åren och vi litar på dem. AMP:s professionella byggare är ett team som kan.

Läs mer

Byggservice

Våra tjänster täcker brett och varierat olika områden inom byggservice.

Läs mer

Inredning

Inredningsdesign och -lösningar skapar trivsel och funktionalitet i lokalen. Vi tar hand om allt. Lätt.

Läs mer

Belysningslösningar

Vi är väldigt ivriga om att skapa stämning, trivsel och funktionalitet med våra belysningslösningar i affärslokaler och försäljningsställen.

Läs mer

360° Transparens

Denna helt nya programvarutjänsten (SaaS) är idealisk för digital dokumentation under byggnads- och driftlivscykeln för affärslokaler och andra utrymmen.

Läs mer

Underhåll och vårdnad

Vi håller lokalerna i gott skick, trivsamma och funktionella. En bra vårdnads- och underhållstjänst förlänger affärens livslängd och investeringen betalar sig tillbaka.

Läs mer

Nyheter


Behöver du en pålitlig entreprenör för din karriär?