Rakentaminen

Olemme korjausrakentamiseen erikoistunut palvelu-urakoitsija. Toteutamme rakentamisen osa-alueet laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aikataulussa.

Rakentaminen


Rakentamisen ja urakoinnin palvelut

Tyypillisiä palvelu-urakointimme hankkeita ovat esim. toimisto-, myymälä- ja ravintolatilojen uudis- ja uudistamishankkeet, joissa rakennamme uutta ilmettä, tai teemme toimitilojen uusia neuvottelu- ja kokoustiloja.

Teemme tyypillisesti projektejamme päätoteuttajan roolissa toteuttaen kaikki edellytettävät velvoitteet asiakkaan puolesta. Meille on tuttua myös se, että toimimme muussakin roolissa(esim KVR), mutta pidämme aina huolta asiakkaamme kanssa siitä, että projektit hoidetaan vastuullisesti oikein ja lainsäädäntöä kunnioittaen.

Yhtiön palvelu-urakoinnin toteutuksesta vastaa toimitusjohtaja, rakennusmestari Timo Malmström, jolla on kokemusta vastaavana päätoteuttajana sadoista kohteista, sekä kotimaassa, että kansainvälisesti.

Suosimme rakennusaineissa ympäristöystävällisiä ja kotimaisia vaihtoehtoja. Pyrimme työssämme aina mahdollisimman kustannustehokkaseen ja täysin asiakkaan toiveiden mukaiseen ratkaisuun. Noudatamme rakennusalan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998).

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin annamme arvion projektistasi. Toteutamme ainutlaatuisia ja monipuolisia palvelu-urakoinnin hankkeita juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Töitämme


Colmec

Levi’s

Ritazza