Huolto ja ylläpito

Pidetään kohteet kunnossa, viihtyisinä ja toimivina. Hyvin toteutettu huolto- ja ylläpitopalvelu pidentää liiketilan käyttöikää ja maksaa takaisin tehdyn investoinnin.

Huolto ja ylläpito


Olemme laajentaneet Palvelu-urakoinnin liiketoimintaamme myös jo rakennettujen tai rakennettavien kohteiden huoltoon ja ylläpitoon.

Huolehdimme sovitussa laajuudessa mm. eri kauppakeskuksissa olevien myymälöiden huoltotarpeet. Myymälätilat ovat kovassa käytössä, kun tuhannet ihmiset tekevät niissä ostoksia vuosittain ja myymälät tarvitsevat luonnollisesti myös huolto- ja ylläpitopalveluja. Tehtävämme on huoltaa ja ylläpitää tiloja siten, että ne näyttävät hyvältä, ovat toiminnallisesti kunnossa. Palvelu mahdollistaa korkean asiakasviihtyvyyden.

Palvelutarjontaan kuuluu mm. jäähdytys- ja muiden laitteiden puhdistusta, tarkastusta ja ylläpitoa sekä tarvittaessa viallisten osien vaihtoa uusiin, jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palveluun on kytkettävissä myös Call Center- ja 360° dokumentointipalvelut.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin annamme arvion projektistasi. Toteutamme ainutlaatuisia ja monipuolisia toimitiloja juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä