Kumppanuus-sopimukset

AMP-Yhtiöiden joukkueeseen kuuluu omien alojensa eturivin ammattilaiset, QMG Partners, ITAB, Shoplight ja Kelotwin.

Talotekniikka


QMG Partners Oy

Quattro Mikenti Group:in (QMG) valtakunnallinen yritysverkosto on tärkeä osa AMP-Yhtiöiden valtakunnallista palvelu-urakointi mallia. QMG Partners on kiinteistön teknisiä palveluita tarjoava yritysverkosto, joka tuottaa huolto-, korjaus-, modernisointi- ja asiantuntijapalveluita kiinteistön koko elinkaaren aikana. Se toimii kaikilla talotekniikan palvelualueilla, kuten: rakentaminen, sähkö, lämpö, ilmanvaihto, jäähdytys, rakennusautomaatio ja energiatehokkuus. Keskeisinä kilpailutekijöinä ovat palveluiden laatu, kustannustehokkuus ja asiakastyytyväisyys.

Verkosto hyödyntää Quattro Mikenti Groupin ja laajan yhteistyöverkoston tuomia mahdollisuuksia. Verkosto jakaa yhteiset arvot ja päämäärät ja haluaa olla alan halutuin kumppani. Verkostolla on jo pelkästään Suomessa toimintaa yli 25:llä paikkakunnalla.

 

QMG Partners Oy

 

Kalustaminen


ITAB Finland Oy

ITAB Finland Oy ja AMP-Yhtiöt ovat sopineet yhteistyöstä myymäläympäristöjen kokonaisvaltaiseksi toteuttamiseksi. ITAB Finland ja AMP-yhtiöt ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on myymäläympäristöjen kokonaisvaltainen ja kustannustehokas toteuttaminen. Toisiaan täydentävinä toimijoina ITAB Finland ja AMP-yhtiöt pystyvät palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti myymälöiden ja muiden kaupan alan tilaratkaisujen rakentamiseen ja kalustamiseen liittyvissä asioissa.

ITAB Finland Oy on erikoistunut inspiroivien, käytännöllisten ja tehokkaiden myymäläympäristöjen suunnitteluun ja toteuttamiseen. ITAB suunnittelee, valmistaa ja asentaa asiakkaalle räätälöidyt myymäläkalusteet, innovatiiviset kassa-alueratkaisut ja ammattimaisen valaistuskokonaisuuden. ITAB Finland Oy on osa ITAB Groupia.

 

ITAB Finland Oy

 

Valaistus


Eloman Oy/Shoplight

Eloman Oy/Shoplight ja AMP-Yhtiöt ovat sopineet yhteistyöstä myymälä- ja toimitilaympäristöjen valaistuksen kokonaisvaltaiseksi toteuttamiseksi. Eloman Oy ja AMP-yhtiöt ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on myymälä- ja toimitilaympäristöjen kokonaisvaltainen ja kustannustehokas valaistuksen toteuttaminen. Toisiaan täydentävinä toimijoina Eloman Oy ja AMP-yhtiöt pystyvät palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti myymälöiden ja muiden kaupan alan tilaratkaisujen valaistukseen liittyvissä asioissa.

 

Eloman Oy/Shoplight

 

360° läpinäkyvyys


Kelotwin Oy

AMP-Yhtiöt Oy ja Kelotwin Oy ovat sopineet yhteistyöstä 360° Totius-palvelun läpinäkyvyyttä tarjoavan ja digitaalisella aineistolla rikastettavan lisäarvopalvelun hyödyntämisestä myymälä/toimitilaympäristöjen kokonaisvaltaiseksi toteuttamiseksi.

KeloTwin Oy:n kehittämä Totius-palvelu tuottaa 360° läpinäkyvyyden kohteeseen/tilaan etäyhteydellä. Palvelun 360°kuva-aineistoa voidaan hyödyntää palvelumuotoilun, suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon aikana eri osapuolten toimesta. Totius-palvelusta voidaan seurata etäyhteydellä rakentamisen todellista etenemistä, valvoa laatua, tehostaa päätöksentekoa, projektinhallintaa ja kommunikaatiota alihankinta mukaan lukien. Totius-palvelun aineisto tukee operatiivista liiketoimintaa ja tehostaa ylläpitoa, sekä sitä voidaan rikastaa muulla digitaalisella tiedolla.

Totius-palvelun aineistosta voidaan tekoälyn avulla tuottaa uudenlaisia palveluita kaikkiin vaiheisiin palvelumuotoilusta ylläpitoon.

 

Kelotwin Oy

 

Haluatko liittyä verkostoomme?

Ota yhteyttä!